LA NOSTRA CARTA

Un conjunt de notes que reflecteixen la nostra filosofia, de producte de proximitat, amb un tracte acurat.

Canelons de l’àvia Maria

10,60 €

favicon_cuinavolcanicaAmb formatge serrat d’ovella. Mas Farró

El “Roast-beef” d’entrecot

13,00 €

favicon_cuinavolcanicaEncenalls formatge serrat d’ovella Mas Farró, ruca, cruixent de pa de cereals dels Hostalets i vinagreta de mosatassa d’espècies.

La Coca d’Hostalets

16,40 €

Amb encenalls de pernil ibèric.

El Micuit d’ànec

14,50 €

Milfulls de figues i reducció de ratafia.

Les braves de la casa

5,50 €

Per picar.

Macarrons a la cassola

6,95€

Gratinats amb formatge Parmesà.

L’arròs de Pals

13,20 €

Cremós de ceps, foie-gras d’ànec amb formatge serrat d’ovella Mas Farró.

La Coca d’Hostalets

9,80 €

Amb escalivada, garró confitat, pebrot del Padrón i almadroch.

L’Amanida de sabors la Quinta Justa

6,45 €

Enciams, poma, taronja, tomata, pebrot, maduixes i cruixent de porro.

Carpaccio de carbassó

7,20 €

Amb tabulé de quinoa amb panses i pinya.

Les verdures

8,50 €

de l’Hortet de temporada.

La Tonyina

9,90 €

En tataki amb hummus de cigrons i salsa de soja.

Els calamars

8,50 €

A la planxa amb arròs d’algues i tinta de calamar.

El tàrtar

9,10€

De tonyina amb brioix de pa d’espècies.

“El potó”

15,90€

favicon_cuinavolcanicaPop a la brasa amb patata confitada, romesco, pebre vermell fumat de la Vera , oli Flumen i fum de faig.

El Lluç

14,90 €

De palangre a l’oli verge extra de l’Empordà amb cloïsses.

El Salmó salvatge

14,50 €

Amb verduretes, remolatxa, oli de romaní i fum de faig.

Els calamars enfarinats

7,45 €

Per picar.

El Bacallà

15,10€

favicon_cuinavolcanicaConfitat en cassoleta amb guisat de fesols de Santa Pau.

Botifarra de sal i pebre a la brasa

9,90 €

Amb guarnició: patates fregides de la casa o verdures a la graella o patata al caliu o amanida o fesols de Santa Pau.

Cuixa d’ànec

12,10 €

Amb patata al caliu i estofat de fruits del bosc.

El Melòs

14,50€

favicon_cuinavolcanicaDe vedella amb puré cremós de patata de la Vall amb salsa de ratafia d’Olot.

El Steak tartar

21,50 €

De vedella de Girona amb coca de forn de llenya dels Hostalets.

L’ Espatlla

16,35 €

De xai sense feina, reducció del seu suc, puré d’api rave i crema de llet d’ovella.

El Mar i muntanya

15,50 €

favicon_cuinavolcanicaDe costella de porc confitat amb parmentier trufat de llamàntol.

Bistec de vedella de la mitjana a la brasa

15,50 €

Amb guarnició: patates fregides de la casa o verdures a la graella o patata al caliu o amanida o Fesols de Santa Pau.

L’entrecot de vedella de Girona

21,50 €

A la brasa amb guarnició al gust. (+/- 500 gr.)

El Filet

21,50 €

De vedella de Girona, foie-gras d’ànec, reducció de ratafia i patata al caliu.

Flam de llet de coco i el seu gelat

2,95€

Petites bogeries volcàniques

5,20€

Greda de fajol, carquinyolis de Farro, escuma de Malluisa, gominola de ratafia.

*Per compartir, mínim 2 persones.

Volcà amb cúpula de xocolata

5,20€

favicon_cuinavolcanica i greda de xocolata i farro amb biscuit de ratafia. Un postre comú dels restaurants del col.lectiu i la Pastisseria Ferrer d’Olot.

Carpaccio de pinya

4,50€

amb crema cremada i gelat de ratafia.

Crema catalana

2,95€

amb Carquinyoli de farro de la Garrotxa

Crumble de fajol i poma

4,20€

amb mató i mel.

Brownie de xocolata negra i nous

4,20€

Amb gelat de iogurt de la Fageda.

Tulipa de farro

3,95€

amb gelat de iogurt de la Fageda o amb sorbet de menta de l’Hort o amb gelat d’avellanes o amb gelat de ratafia o amb gelat de coco.

 

Savarín al ron

4,20€

i café amb gelat d’Ovella Ripollesa Mas Marcé.

Suc de taronja natural

2,75€

Estofat de fruits vermells

4,20€

amb pessic de xocolata blanca i gelat de menta de l’hort.

Grana amb moscatell

5,80€

o Garnatxa de l’Empordà.

Pannacotta de nata amb maduixes

4,20€

i sorbet de menta.

Flam d’ou

2,95€

Fondue de xocolata

5,20€

Amb fruita del temps, pessic de farro i pessic de fajol.

*Per compartir, mínim 2 persones.

Bescuit gelat de la casa

3,60€

amb ametlles, panses i xocolata calenta.

Mousse de xocolata negra i blanca

4,20€

amb escuma de MªLluisa.

Pastisset de poma

4,65 €

amb toffee i gelat de vainilla.

Volcanet de xocolata negra

4,55€

amb sorbet de mandarina

Preus amb IVA inclòs.