LA NOSTRA CARTA

Un conjunt de notes que reflecteixen la nostra filosofia, de producte de proximitat, amb un tracte acurat.

Cuixa d’ànec

14,10 €

Confidata en terrina amb prunes, orellanes i salsa de taronja.

Els calamars enfarinats

7,85 €

Amb allioli de cítrics. Per picar.

L’arròs de “l’estany de Pals”

13,20 €

Carnaroli cremós de ceps, foie-gras d’ànec amb formatge serrat d’ovella Mas Farró.

El tàrtar

9,90€

De salmó amb mango i pa de llet de coco.

El Rap

19,50 €

Amb pernil ibèric i baquetes (rossinyols)

El “Roast-beef” d’entrecot

13,00 €

favicon_cuinavolcanicaEncenalls formatge serrat d’ovella Mas Farró, ruca, cruixent de pa de cereals dels Hostalets i vinagreta de mosatassa d’espècies.

L’ Espatlla

16,35 €

de xai sense feina, reducció del suc, fonoll, espàrrecs verds i poma de Girona.

Les verdures

8,90 €

de l’Hortet de temporada.

El Lluç

14,90 €

De palangre a l’oli verge extra de l’Empordà amb cloïsses.

El Micuit d’ànec

14,50 €

Amb figues i reducció de ratafia.

L’entrecot de vedella de Girona

21,50 €

A la brasa amb guarnició al gust. (+/- 500 gr.)

Bistec de vedella de la mitjana a la brasa

15,50 €

Amb guarnició: patates fregides de la casa o verdures a la graella o patata al caliu o amanida o Fesols de Santa Pau.

El Filet

21,50 €

De vedella de Girona amb puré de ceps i escalopa de foie-gras d’ànec.

“El potó”

15,90€

favicon_cuinavolcanicaPop de Roses amb “oanko” amb guisadet de fesols de Santa Pau.

El Bacallà

16,50€

Confitat en oli verge amb cremós de pebrot, esbergínia, escalivada i carbassó.

Els calamars

9,90 €

A la planxa amb arròs d’algues i tinta de calamar.

Macarrons a la cassola

6,95€

Gratinats amb formatge Parmesà.

El Melòs

14,50€

favicon_cuinavolcanicaDe vedella amb puré cremós de patata de la Vall amb salsa de ratafia d’Olot.

Botifarra de sal i pebre a la brasa

9,90 €

Amb guarnició: patates fregides de la casa o verdures a la graella o patata al caliu o amanida o fesols de Santa Pau.

La Coca d’Hostalets

9,80 €

Amb escalivada, garró confitat, pebrot del Padrón i almadroch.

L’Amanida de sabors la Quinta Justa

6,45 €

Enciams, poma, taronja, tomata, pebrot, maduixes i cruixent de porro.

La Tonyina

14,50 €

En tataki amb hummus de cigrons i salsa de soja.

EL Micuit d’ànec

21,50 €

Amb figues amb maridatge “sambukina” beguda refrescant de saüc.

Les braves de la casa

5,90 €

Per picar.

El Steak tartar

21,50 €

De vedella de Girona amb coca de forn de llenya dels Hostalets.

El Mar i muntanya

15,50 €

favicon_cuinavolcanicaDe costella de porc confitat amb parmentier trufat de llamàntol.

La Coca d’Hostalets

16,40 €

Amb encenalls de pernil ibèric.

Canelons de l’àvia Maria

10,60 €

favicon_cuinavolcanicaAmb formatge serrat d’ovella. Mas Farró

El suquet de carxofes amb cloïsses

9,45 €

Per picar.

El Ravioli de remolatxa

9,50 €

Amb formatge emporità i vinagreta d’anxoves de l’Escala.

Preus amb IVA inclòs.