MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

MENÚ ROCANEGRA

Aperitius:

Xips de patates i espècies.

Bombeta de poma i porro

Brunyols de bacallà amb salsa romesco.

Coca dels Hostalets amb samfaina i formatge de cabra.

Semi conserva de fetge d’ànec amb ratafia.

Paperina de calamars enfarinats.

A escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-

Supremes de lluç confitat amb oli de llimona i patata confitada al safrà.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu.-o-

Salmó a la planxa amb wok de verdures i anet.

Postres a escollir:

Brownie de xocolata d’avellanes i festucs amb gelat de iogurt de La Fageda.-o-

Pannacota de nata amb maduixes i sorbet de menta. –o-

Flam d’ou.-o-

Crema Catalana

Assortit de fruita natural –o-

(es poden substituir els postres per pastís)

Aigües minerals (1/2 l)

Vi Temps blanc, rosat o negra

(1 ampolla cada 4 persones,

supl. ampolla 10 €)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 26,50 € (iva inclòs)

MENÚ AIGUANEGRA

Aperitius:

Piruleta de formatge.

Cassoleta de ceviche de pop de Roses amb llet de coco.

Canalo de l’avia amb beixamel de ceps.

Crema de marisc amb parmentier trufat de llamàntol.

Coca dels Hostalets amb escalivada, garró cuit a baixa temperatura i almadroch.

Suquet de cloïsses amb carxofes.

A escollir entre:

Rodó de vedella amb salsa de ceps i patata al caliu. -o

Calamars a la planxa amb arròs negre d’algues i tinta de calamar. -o-

Costella de porc confitada amb hummus de cigrons, salsa de soja i fum de faig.-o-

Rossejat de fideus amb sépia , salsitxes i cloïsses.-o-

Terrina d’ànec amb prunes i orellanes.o-

Postres a escollir:

Bicuit gelat amb xocolata calenta. -o-

Estofat de fruits vermells amb sorbet de menta i pessic de xocolata blanca. -o-

Flam de llet de coco amb la seva escuma-o-

Assortit de fruita natural –o-

(es poden substituir els postres per pastís)

Aigües minerals (1/2 l)

Vi Temps blanc, rosat o negra

(1 ampolla cada 4 persones,

supl. ampolla 10 €)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 27,50 € (iva inclòs)

MENÚ CROSCAT

Aperitius:

Full d’ametlles i formatge serrat d’ovella.

Encenalls d’espatlla ibèrica amb cruixent de pa de cereals.

Tataki de tonyina amb chutney de tomata i salsa de soja.

Pa xino de gambes i ceps amb carpaccio de gambes.

Pop amb patata confitada, pebre vermell fumat i fum de faig.

Cassoleta de calamarsets, cloïsses amb ceba confitada i vi blanc.

A escollir a taula entre:

Espatlla de xai al forn amb el seu suc i puré de patates. –o-

Melós de vedella amb puré cremós de patata de la Vall amb salsa de ratafia –o-

Entrecot mitjana vedella de Girona a la brasa amb verdures a la planxa. –o-

Bacallà confitat amb oli verge d’oliva amb reducció de vinagre de mòdena i verdures.

A escollir a taula entre:

Volcanet de festucs i xocolata d’avellanes amb gelat de iogurt de la Fageda. –o-

Carpaccio de pinya amb crema cremada i gelat de ratafia. –o-

Brownie de xocolata negra i nous amb sorbet de mandarina,-o-

Pastis de poma amb toffe i gelat de vainilla.

Aigües Minerals

Celler

Vi  blanc i negre reserva Segura Viudas

(1 ampolla cada 4 persones)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Preu 30,50 € (iva inclòs)

MENÚ MONTSACOPA

Aperitius:

Bastonets d’olives negres i sèsam.

Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge Serrat d’Ovella i ruca.

Encenalls d’espatlla ibèrica amb cruixent de pa de cereals.

Pop amb patata confitada i vinagreta de poma.

Micuit d’ànec amb poma(s), reducció de ratafia.

Full de verdures i formatge de cabra.

Paperina de calamars enfarinats.

 Cassola d’arròs de xipirons amb cloïsses.

A escollir a taula entre:

Magret d’ànec a la brasa amb patata al caliu i reducció de moscat. –o-

Filet de vedella a la brasa amb guarnició. –o-

Rap amb pernil ibèric, espàrrecs i salsa romesco. –o-

Llenguado a la planxa amb verdures i aroma de cítrics. –o-

A escollir a taula entre:

Mousse de xocolata negra i xocolata blanca amb escuma de MªLluisa. –o-

Fondue de xocolata negra amb fruita del temps. –o-

Volcanet de xocolata negra amb gelat de iogurt de la Fageda i estofat de fruits vermells.

Vi  blanc i negre reserva Segura Viudas

(1 ampolla cada 4 persones)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Preu 34,00 € (iva inclòs)