MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

MENÚ SIMFÒNIC MONTOLIVET

Aperitius:

Xips de moniato

Les braves de la casa amb escuma d’allioli.

Crema de carbassa amb llardons de la mocada.

Coca dels Hostalets amb samfaina i formatge de cabra.

Tonyina confitada, verdures, pernil i `ibèric i “migas”.

Calamars enfarinats amb allioli de cítrics.

A escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-

Supremes de lluç confitat amb oli de llimona i patata confitada al safrà.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu amb compota de poma. –o-

Postres a escollir:

Brownie de xocolata d’avellanes i festucs amb gelat de iogurt de La Fageda.-o-

Sopa de pinya amb bisuit de coco amb gelats de cítrics

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra(1/3)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 26,50 € (iva inclòs)

MENÚ SIMFÒNIC VOLCÀ RACÓ

Menú Simfònic Racó

Aperitius:

Xips de moniato

Les braves de la casa amb escuma d’allioli.

Calamars enfarinats amb allioli de cítrics.

A escollir entre:

Crema de carbassa amb terrina de verdures i bolets. –o-

Milfulls de patata i botifarra del perol amb salsa de ceps. –o-

Pa d’espècies amb escalivada i arengada fumada a la mostassa. –o-

Empedrat de llenties amb guatlles confitades.

A escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-

Supremes de lluç confitat amb oli de llimona i patata confitada al safrà.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu amb compota de poma. –o-

Daus de salmó marinat amb wok de verdures.

Postres a escollir:

Brownie de xocolata d’avellanes i festucs amb gelat de iogurt de La Fageda.-o-

Pannacota de nata amb maduixes i sorbet de menta. –o-

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra (1/3)

Pa de forn de Llenya

28,90 €

MENÚ GASTRONOMIC

(servei individual)

Formatge “Xiroi” de la Xiquella amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala.

Micuit d’ànec amb codony i ceba agredolça de la Fageda.

Consomé de fesols de Santa Pau amb papada confitada.

Suprema de turbot salvatge moniato escalivat i fum de faig.

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

Llet merengada amb gelat de tortell d’Olot i trufa.

Petites bogeries volcàniques.

Aigua mineral (1/2 L)

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Vi negre Sinols Balmeta o Vi blanc Fer Volar Coloms o Vi blanc Tranquille) o Cava Stars Brut Nature (1/2 amp)

32,90 € (iva inclòs)

MENÚ SANTA MARGARITA

Aperitius: (servei al mig taula)

Piruleta de formatge.

Mini amanida de codony i fetge d’ànec.

Espatlla ibèrica amb coca dels Hostalets.

Carpaccio de vedella amb formatge Mas Farró i ruca.

Pop amb patata confitada, pebre vermell fumat i fum de faig.

Calamars enfarinat.

A escollir entre:

Calamars a la planxa amb arròs negre d’algues i tinta de calamar. -o-

Costella de porc confitada amb hummus de cigrons, salsa de soja i fum de faig.-o-

Rossejat de fideus amb sépia , salsitxes i cloïsses.-o-

Magret d’ànec amb patata al caliu i reducció de moscat.

Postres a escollir:

Bicuit gelat amb xocolata calenta. -o-

Estofat de fruits vermells amb sorbet de menta i pessic de xocolata blanca. -o-

Flam de llet de coco amb la seva escuma-o-

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra(1/3)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 28,50 € (iva inclòs)

MENÚ VOLCÀ CROSCAT

Aperitius: (servei al mig taula)

Xarrup de crema de marisc amb oli de pinyons.

Bullabessa de musclos amb tomata i fonoll.

Espatlla ibèrica amb coca dels Hostalets.

Micuit d’ànec amb poma(s)

Pop amb patata confitada, pebre vermell fumat i fum de faig.

Pa xines de gambes amb el seu carpaccio.

A escollir a taula entre:

Espatlla de xai sense feina amb el seu suc i compota de poma. –o-

Melós de vedella amb puré cremós de patata de la Vall amb salsa de ratafia –o-

Mitjana vedella de Girona a la brasa amb verdures a la planxa. –o-

Bacallà confitat amb oli verge d’oliva i verdures.

A escollir a taula entre:

Carpaccio de pinya amb crema cremada i gelat de ratafia. –o-

Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina,-o-

Pastis de poma amb toffe i gelat de vainilla.

Aigües Minerals

CellerVi blanc i negre Segura Viudas(1/3)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Preu 31,50 € (iva inclòs)

MENÚ VOLCÀ MONTSACOPA

Aperitius:

Piruleta de formatge

Calamars enfarinats

Patates braves amb escuma d’allioli.

A escollir a taula entre:

Semicuit d’ànec amb codony i cruixent de pa. –o-

Carpaccio de vedella amb ruca i formatge serrat d’Ovella. –o-

Tallarines de pasta fresca amb verdures, cloïsses i gambes.

A escollir a taula entre:

Filet de vedella a la brasa amb guarnició. –o-

Rap llagostinat amb americana i tocs d’alls cremat. –o-

Melòs de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.

A escollir a taula entre:

Trufa xocolata negra i xocolata blanca amb escuma de MªLluisa. –o-

Fondue de xocolata negra amb fruita del temps. –o-

Volcanet de xocolata negra amb gelat de iogurt de la Fageda i estofat de fruits vermells.

Vi blanc, negre, cava Seguras Viudas

(1/3)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Preu 36,50 € (iva inclòs)