MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

MENÚ NADAL GASTRONOMIC

(servei individual)

Olives amb vermut blanc i anxoves

(el nostre dry)

Canaló de carn de perol amb beixamel trufada.

Escudella de pagès amb galets farcits.

Rap llagostinat amb puré cremós de patata.

Terrina de confit d’ànec amb prunes i orellanes i compota de poma.

Sopa de turró de Xixona amb gelat de ratafia i tortell d’Olot.

Petites bogeries volcàniques.

Aigua mineral (1/2 L)

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Vi negre Sinols Balmeta o Vi blanc Fer Volar Coloms o Vi blanc Tranquille) o Cava Stars Brut Nature (1/2 amp)

32,90 € (iva inclòs)

MENÚ NADAL QUINTA JUSTA

Aperitius: (servei al mig taula)

Amanida amb Ravioli de remolatxa, formatge emporità i anxoves.

Cremòs de fetge d’ànec per untar amb pa de blat de moro.

Farcellet de bacallà amb fesols.

Galet farcit amb escudella de pagès.

Canaló de carn de perol amb beixamel trufada.

A escollir entre:

Calamars a la planxa amb arròs negre d’algues i tinta de calamar. -o-

Tronc de vedella amb puré de moniato i salsa de castanyes.-o-

Terrina de confit d’ànec amb prunes i orellanes i compota de poma.-o-

Postres a escollir:

Crema amb gelat de turró de Xixona i neules.

Sopa de turró de Xixona amb gelat de ratafia i tortell d’Olot.-o-

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra(1/3)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 28,50 € (iva inclòs)

MENÚ SIMFÒNIC MONTOLIVET

Aperitius:

Xips de moniato

Les braves de la casa amb escuma d’allioli.

Crema de carbassa amb llardons de la mocada.

Coca dels Hostalets amb samfaina i formatge de cabra.

Tonyina confitada, verdures, pernil i `ibèric i “migas”.

Calamars enfarinats amb allioli de cítrics.

A escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-

Supremes de lluç confitat amb oli de llimona i patata confitada al safrà.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu amb compota de poma. –o-

Postres a escollir:

Brownie de xocolata d’avellanes i festucs amb gelat de iogurt de La Fageda.-o-

Sopa de pinya amb bisuit de coco amb gelats de cítrics

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra(1/3)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 26,50 € (iva inclòs)

MENÚ SIMFÒNIC VOLCÀ RACÓ

Menú Simfònic Racó

Aperitius:

Xips de moniato

Les braves de la casa amb escuma d’allioli.

Calamars enfarinats amb allioli de cítrics.

A escollir entre:

Crema de carbassa amb terrina de verdures i bolets. –o-

Milfulls de patata i botifarra del perol amb salsa de ceps. –o-

Pa d’espècies amb escalivada i arengada fumada a la mostassa. –o-

Empedrat de llenties amb guatlles confitades.

A escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-

Supremes de lluç confitat amb oli de llimona i patata confitada al safrà.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu amb compota de poma. –o-

Daus de salmó marinat amb wok de verdures.

Postres a escollir:

Brownie de xocolata d’avellanes i festucs amb gelat de iogurt de La Fageda.-o-

Pannacota de nata amb maduixes i sorbet de menta. –o-

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra (1/3)

Pa de forn de Llenya

28,90 €

MENÚ GASTRONOMIC

(servei individual)

Formatge “Xiroi” de la Xiquella amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala.

Micuit d’ànec amb codony i ceba agredolça de la Fageda.

Consomé de fesols de Santa Pau amb papada confitada.

Suprema de turbot salvatge moniato escalivat i fum de faig.

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

Llet merengada amb gelat de tortell d’Olot i trufa.

Petites bogeries volcàniques.

Aigua mineral (1/2 L)

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Vi negre Sinols Balmeta o Vi blanc Fer Volar Coloms o Vi blanc Tranquille) o Cava Stars Brut Nature (1/2 amp)

32,90 € (iva inclòs)

MENÚ SANTA MARGARITA

Aperitius: (servei al mig taula)

Piruleta de formatge.

Mini amanida de codony i fetge d’ànec.

Espatlla ibèrica amb coca dels Hostalets.

Carpaccio de vedella amb formatge Mas Farró i ruca.

Pop amb patata confitada, pebre vermell fumat i fum de faig.

Calamars enfarinat.

A escollir entre:

Calamars a la planxa amb arròs negre d’algues i tinta de calamar. -o-

Costella de porc confitada amb hummus de cigrons, salsa de soja i fum de faig.-o-

Rossejat de fideus amb sépia , salsitxes i cloïsses.-o-

Magret d’ànec amb patata al caliu i reducció de moscat.

Postres a escollir:

Bicuit gelat amb xocolata calenta. -o-

Estofat de fruits vermells amb sorbet de menta i pessic de xocolata blanca. -o-

Flam de llet de coco amb la seva escuma-o-

Aigües minerals

Vi Temps blanc, rosat o negra(1/3)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 28,50 € (iva inclòs)

MENÚ VOLCÀ CROSCAT

Aperitius: (servei al mig taula)

Xarrup de crema de marisc amb oli de pinyons.

Bullabessa de musclos amb tomata i fonoll.

Espatlla ibèrica amb coca dels Hostalets.

Micuit d’ànec amb poma(s)

Pop amb patata confitada, pebre vermell fumat i fum de faig.

Pa xines de gambes amb el seu carpaccio.

A escollir a taula entre:

Espatlla de xai sense feina amb el seu suc i compota de poma. –o-

Melós de vedella amb puré cremós de patata de la Vall amb salsa de ratafia –o-

Mitjana vedella de Girona a la brasa amb verdures a la planxa. –o-

Bacallà confitat amb oli verge d’oliva i verdures.

A escollir a taula entre:

Carpaccio de pinya amb crema cremada i gelat de ratafia. –o-

Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina,-o-

Pastis de poma amb toffe i gelat de vainilla.

Aigües Minerals

CellerVi blanc i negre Segura Viudas(1/3)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Preu 31,50 € (iva inclòs)

MENÚ VOLCÀ CROSCAT

Aperitius:

Piruleta de formatge

Calamars enfarinats

Patates braves amb escuma d’allioli.

A escollir a taula entre:

Semicuit d’ànec amb codony i cruixent de pa. –o-

Carpaccio de vedella amb ruca i formatge serrat d’Ovella. –o-

Tallarines de pasta fresca amb verdures, cloïsses i gambes.

A escollir a taula entre:

Filet de vedella a la brasa amb guarnició. –o-

Rap llagostinat amb americana i tocs d’alls cremat. –o-

Melòs de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.

A escollir a taula entre:

Trufa xocolata negra i xocolata blanca amb escuma de MªLluisa. –o-

Fondue de xocolata negra amb fruita del temps. –o-

Volcanet de xocolata negra amb gelat de iogurt de la Fageda i estofat de fruits vermells.

Vi blanc, negre, cava Seguras Viudas

(1/3)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Preu 36,50 € (iva inclòs)